Dalia albastra, de Nora Roberts

Dalia albastra

de Nora Roberts

Dalia albastra

Titlu:

Dalia albastra

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 408

Anul apariţiei: 2005

Vezi carte

Dalia albastra este cel dintai roman din Trilogia Gradinii, cu care celebra scriitoare Nora Roberts continua sa-i incante pe fanii sai.

Primele pagini ale cartii releva un moment de mare cumpana in viata eroinei, Stella Rotchild, crunt lovita de soarta prin moartea subita a sotului. Cu greu reuseste sa-si gaseasca o slujba intr-un alt oras, ca manager al unei pepiniere, si sa asigure astfel intretinerea celor doi copii ramasi fara tata.

Proprietara domeniului o accepta sa locuiasca in casa ei, un imens conac victorian. Mai mult, cele doua femei devin prietene apropiate. Treptat, in sufletul Stellei, ranile incep sa se inchida. Numai ca acest fragil echilibru este bulversat, din nou, de relatia tensionata cu unul din subalternii sai, incapatanat si impulsiv, de care se simte, totusi, puternic atrasa; o atractie ce se va dovedi reciproca. Curand, Stella ajunge sa traiasca o extraordinara poveste de dragoste, in care visul se contopeste cu realitatea, iar dorinta cu uitarea. Dar un personaj surprinzator, un oaspete nepoftit se va opune din rasputeri acestei relatii...

Nora Roberts - Dalia albastra.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Dalia albastra” de Nora Roberts a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 408 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro