Doamna furata, de Nora Roberts

Doamna furata

de Nora Roberts

Doamna furata

Titlu:

Doamna furata

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 511

Anul apariţiei: 1995

39,00 RON
27,00 RON
Vezi carte

Admiratorii au citit deja peste cincizeci de milioane de exemplare din cartile ei. Acum, Nora Roberts, autoarea romanului Sanctuar, figurand cu aproape toate cartile pe lista de bestseller-uri a ziarului New York Times, ne ofera cea mai captivanta povestire pe care a scris-o vreodata.

In Maine domneste un ger naprasnic, cand doctorita Miranda Jones se intoarce in casa familiei sale, dupa un agitat turneu de conferinte. Dar sangele ii ingheata in vine cand, deodata, simte taisul pumnalului pe gatul ei.

Agresorul nevazut ii fura bagajele, ii taie cauciucurile masinii si dispare. Profund zguduita, Miranda se hotaraste sa uite toata intamplarea. Diversiunea apare cand e chemata in Italia pentru a verifica autenticitatea unei sculpturi renascentiste de bronz a unui curtezan din familia Medici, cunoscuta sub numele de Doamna Intunecata. Dar, in loc sa cimenteze prestigiul Mirandei ca experta in domeniu, aceasta misiune este pe punctul s-o distruga, fiindu-i pusa la indoiala competenta profesionala.

Instrainata afectiv de mama ei, cu un frate adancit in propriile necazuri, Miranda nu mai are pe nimeni la care sa apeleze, cu exceptia lui Ryan Boldari, un seducator hot de opere de arta, al carui program propriu ii sileste sa incheie o alianta dificila. Acum devine clar ca incidentul din Maine nu a fost o simpla talharie si ca Doamna Intunecata poate ascunde tot atatea secrete ca si frumoasa ei tiza de odinioara.

Pentru Miranda, nevoita sa se bazeze pe propriile puteri - si pe un partener care-i ofera atat o iritanta suspiciune, cat si o pasiune imbatatoare - singurul drum spre casa e plin cu inselaciuni, tradari si un pericol care-i ameninta pe toti.

Nora Roberts - Doamna furata.

Prima editie.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Doamna furata” de Nora Roberts a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 511 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro