Dublura, de Tess Gerritsen

Dublura

de Tess Gerritsen

Dublura

Titlu:

Dublura

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: Tess Gerritsen

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 2011

Vezi carte

Cum ar fi sa descoperi intr-o zi ca mai exista o persoana identica cu tine? Sa simti ca lumea pe care o cunosteai, cu care te-ai obisnuit, capata noi coordonate, neprevazute?

Doctorul legist, Maura Isles se intoarce intr-o seara acasa, de la o conferinta din Paris, si ii gaseste pe toti cei apropiati ei socati si zdruncinati. Motivul - o femeie ucisa intr-o masina, chiar in fata casei ei, ii seamana leit, este copia ei fidela. Acum nu-i mai ramane de facut decat sa descopere misterul din spatele acestei femei, sa dezgroape un trecut misterios si dureros ce tine de conditiile in care s-a nascut, scotand la lumina, in acelasi timp, un criminal in serie, crud si foarte inteligent.

Dublura nu este un simplu thriller, ci merge in profunzimea sufletului omenesc, infatiseaza trairi puternice, este o adevarata lupta, lupta pentru supravietuire, in cazul Matildei Purvis, pentru o viata intregita, a Maurei Isles, si pentru adevar, in cazul detectivei Jane Rizzoli. Aceste trei femei extraordinare imbina armonios puterea si sensibilitatea, duritatea si blandetea, tenacitatea si ezitarea... Un roman pe care va fi greu sa il lasi din mana pana la sfarsit.

Tess Gerritsen - Dublura.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Dublura” de Tess Gerritsen a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 384 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro