Ducesa, de Jude Deveraux

Ducesa

de Jude Deveraux

Ducesa

Titlu:

Ducesa

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 416

Anul apariţiei: 2011

Vezi carte

Claire Willoughby e o fată americană modernă, de la sfârşitul anilor 1800 – energică şi plină de idei romantice. O clauză din testamentul bunicului ei spune că trebuie să se mărite cu un bărbat de bună condiţie pentru a-şi păstra milioanele.

Frumosul Harry Montgomery, duce de MacArran, pare alegerea potrivită: stăpâneşte un castel istoric, arată grozav în kilt. Logodna lor este imediat anunţată şi familia ei pleacă imediat în Scoţia, pentru a se întâlni cu clanul Montgomery. Castelul Bramley e un loc umed, friguros, supraaglomerat cu rude excentrice. Dar tot acolo îl întâlneşte şi pe Trevelyan, un bărbat ciudat, înconjurat de un mare mister, care locuieşte în secret într-o latură a castelului. Trevelyan este cel mai arogant şi enervant bărbat pe care l-a întâlnit Claire vreodată. Dar şi cel mai fascinant...

Jude Deveraux - Ducesa.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Ducesa” de Jude Deveraux a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 416 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro