Imparatia dragonilor, de Valerio Massimo Manfredi

Imparatia dragonilor

de Valerio Massimo Manfredi

Imparatia dragonilor

Titlu:

Imparatia dragonilor

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Allfa

Autor: Valerio Massimo Manfredi

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 528

Anul apariţiei: 2005

24,00 RON
19,00 RON
Vezi carte

Anatolia, anul 260 dupa Christos. Asediul persanilor a slabit peste masura rezistenta cetatii romane Edessa. Insusi imparatul Publius Licinius Valerianus se afla in fruntea delegatiei care duce tratative de pace cu inamicul sau, imparatul Shapur al Persiei. Intalnirea este, insa, o capcana si, impreuna cu Valerianus, cad prada inamicului atat Marcus Metellus Aquila, ofiter din Legiunea a doua Augusta, cat si zece dintre cei mai bravi si credinciosi oameni ai sai. Soarta pare sa le fie pecetluita: isi vor sfarsi zilele muncind pana la epuizare intr-o mina din care nimeni nu a reusit vreodata sa evadeze.

Dar exista cineva care se poate orienta in bezna acelor galerii: Metellus si ai sai reusesc sa fuga, gasind adapost intr-o oaza in care era asteptat un personaj misterios urmarit cu inversunare de persani. Romanii primesc sarcina de a-l insoti pana in tara lui, Sera Maior, legendara imparatie a matasii, China.

Micul grup de romani va trece prin peripetii neinchipuite, dar, cu acest prilej, va putea cunoaste o civilizatie desavarsita pentru acela vremuri, o cultura minunata, oameni inteligenti si toleranti, femei frumoase si pasionale. Iar cand, in cele din urma, Marcus Metellus va afla ca nu el era primul roman care descoperea acea lume indepartata, cand in confruntarea finala totul, dragostea, viata, insasi supravietuirea celor doua mari imperii ale lumii se vor afla pe muchie de cutit, spiritele unei ostiri disparute cu secole in urma vor veni in ajutorul comandantului Aquila pentru a lua parte la batalia decisiva.

Valerio Massimo Manfredi - Împărăția dragonilor.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Imparatia dragonilor” de Valerio Massimo Manfredi a apărut la editura Allfa în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare impecabilă, conține 528 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro