Intimitate si alte povestiri, de Hanif Kureishi

Intimitate si alte povestiri

de Hanif Kureishi

Intimitate si alte povestiri

Titlu:

Intimitate si alte povestiri

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Hanif Kureishi

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 206

Anul apariţiei: 2003

39,00 RON
Vezi carte
Considerata cea mai buna carte de pana acum a lui Hanif Kureishi, Intimitate constituie un studiu de o sinceritate cruda al temerilor si dorintelor care il pot determina pe un barbat sa-i paraseasca pe cei pe care ii iubeste.

Personajul principal, Jay, un scriitor de varsta mijlocie, duce o viata confortabila in Londra alaturi de Susan, partenera lui de sase ani, si de cei doi fii ai lor. El isi spune povestea in seara in care se pregateste s-o paraseasca pe Susan pentru o femeie mai tanara. Stie ca dragostea lui pentru Susan s-a destramat in rutina domestica pe care o impart.

Pe masura ce Jay cantareste deosebirile dintre iubire si pasiune si dintre rolurile de amant, sot si tata, romanul ne lasa sa patrundem in psihicul masculin, Kureishi inlaturand strat dupa strat afectarea si justificarea de sine pentru a dezvalui slabiciunile protagonistului sau.

Recenzii

Cartea “Intimitate si alte povestiri” de Hanif Kureishi a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 206 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro