Isis Dezvaluita (vol. 4: Teologia II), de H.P. Blavatsky

Isis Dezvaluita (vol. 4: Teologia II)

de H.P. Blavatsky

Isis Dezvaluita (vol. 4: Teologia II)

Titlu:

Isis Dezvaluita (vol. 4: Teologia II)

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: Ganesha

Autor: H.P. Blavatsky

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 368

Anul apariţiei: 2018

49,00 RON
Vezi carte

Examinarea numeroaselor credințe religioase pe care omenirea le-a profesat din Antichitate până în zilele noastre arată în modul cel mai sigur că ele se trag toate din aceeași sursă primitivă. Ar părea că toate nu sunt decât moduri diferite prin care se exprimă năzuințele sufletului omenesc înlănțuit, care aspiră să pătrundă în sferele superioare ale Manifestării. Așa cum raza de lumină albă este descompusă de prismă în diversele culori ale spectrului solar, tot astfel raza Adevărului dumnezeiesc, trecând prin prisma triplă a naturii omului, s-a spart în fragmente multicolore, numite religii. Ceea ce a fost numit cu dispreț Păgânism era înțelepciunea antică, impregnată de Divinitate; iar iudaismul și vlăstarele sale, creștinismul și islamismul și-au primit inspirația de la acest părinte etnic.

Adevărata credință este întruparea milostivirii dumnezeiești; cei care slujesc la altarele ei nu sunt decât niște oameni. Răsfoind paginile pătate cu sânge ale istoriei bisericești, descoperim că indiferent de erou și de costumele îmbrăcate de actori, planul tragediei a fost mereu același. Dorința noastră arzătoare a fost să le arătăm sufletelor pline de o aspirație autentică modul în care ei pot ridica vălul și, în strălucirea acestei Nopți prefăcute în Zi, să privească, cu ochi pe care nimic nu-i poate încețoșa, Adevărul Dezvăluit.

H.P. Blavatsky - Isis Dezvaluită (vol. 4: Teologia II)

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Isis Dezvaluita (vol. 4: Teologia II)” de H.P. Blavatsky a apărut la editura Ganesha în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 368 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro