Mica metoda de pian, de Maria Cernovodeanu

Mica metoda de pian

de Maria Cernovodeanu

Mica metoda de pian

Titlu:

Mica metoda de pian

Domeniu: Invatamant

Editura: Grafoart

Autor: Maria Cernovodeanu

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 89

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON
Vezi carte

„Apariţia acestei mici metode de pian constituie un fapt semnificativ şi pozitiv, dovedind cerinţele mereu crescânde ale învăţământului artistic-muzical în ţara noastră. Pretutindeni, în numeroasele şcoli de muzică, în cercurile artistice ale diferitelor instituţii, s-a impus necesitatea unui material în continuă perfecţionare. Răspunzând acestei cerinţe, ediţia de faţă include astăzi şi un mic număr de piese pentru patru mâini, pentru a da astfel, chiar în primele luni ale învăţământului instrumental, posibilitatea unei mai bune pregătiri de ansamblu, printr-o temeinică stăpânire a tempo-ului şi a măsurii. Tabloul mobil al claviaturii este destinat a veni în ajutorul începătorilor, care, neavând un instrument acasă, se vor putea familiariza totuşi cu aspectul succesiunii clapelor şi se vor obişnui cu aşezarea corectă a degetelor din primele piese ce se execută prin mişcare verticală (nu legato). Interesul manifestat faţă de mica metodă de pian confirmă valabilitatea principiilor care îi stau la bază. Nădăjduiesc că, în forma ei actuală, revăzută şi cu un material îmbogăţit, ea îşi va atinge scopul, acela de a apropia, din ce în ce mai mult, noile generaţii de muzică.” ( Maria Cernovodeanu)

Avem disponibilă în catalogul nostru şi ediţia originală a Metodei de pian, din 1959 - Metoda de pian, de Maria Cernovodeanu - în formatul autentic, cu un conţinut extins.

Recenzii

Cartea “Mica metoda de pian” de Maria Cernovodeanu a apărut la editura Grafoart în seria de Invatamant, se află în stare nouă, conține 89 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro