Omul din Castelul Inalt, de Philip K. Dick

Omul din Castelul Inalt

de Philip K. Dick

Omul din Castelul Inalt

Titlu:

Omul din Castelul Inalt

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Philip K. Dick

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 254

Anul apariţiei: 1995

56,00 RON
Vezi carte

Omul din Castelul Înalt este un roman science fiction de istorie alternativă scris de Philip K. Dick. A câștigat premiul Hugo în 1963 și a fost tradus în numeroase limbi.

Povestea din Omul din castelul înalt se petrece în 1962, la paisprezece ani de la Al Doilea Război Mondial (1939-1948), relatând viața de zi cu zi sub imperiul totalitar fascist. Puterile Axei - Japonia imperială și Germania nazistă - câștigătoare ale războiului, complotează una împotriva celeilalte pe teritoriul Americii de Nord, mai ales în fostele State Unite, care li s-au predat după ce acestea au cucerit Eurasia și au exterminat populația Africii.

Ce mai este real în această lume în care forțele Axei au câștigat cel de-Al Doilea Război Mondial? Poate doar romanul unui obscur autor de science fiction care, pierdut într-o margine de Americă pacificată de japonezi, imaginează o istorie paralelă, în care aliații au învins.

Romanul a fost ecranizat în 2015 ca serial, cu titlul The Man in the High Castle de Amazon Studios.

Recenzii

Cartea “Omul din Castelul Inalt” de Philip K. Dick a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare impecabilă, conține 254 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro