Pandora. Factorul Inaltare, de Frank Herbert, Bill Ransom

Pandora. Factorul Inaltare

de Frank Herbert, Bill Ransom

Pandora. Factorul Inaltare

Titlu:

Pandora. Factorul Inaltare

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Frank Herbert, Bill Ransom

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 415

Anul apariţiei: 1996

49,00 RON
Vezi carte
"Finalul triumfator al seriei Pandora... Bogatia ideilor filozofice, actiunea palpitanta si imaginatia fara egal, toate constante ale operei lui Frank Herbert, sunt prezente si in acest volum. Din nefericire, Factorul Inaltare este ultima creatie a celui mai mare scriitor de science-fiction din toate timpurile." (Rave Reviews)

Pandora si desertica Dune, desi atat de diferite, se aseamana totusi intr-o privinta: lupta pentru supravietuire. Societatea este sfasiata de un conflict coplesitor, la finele caruia o asteapta fie transformarea benefica, fie pieirea. Principalii actori ai acestei drame grandioase sunt sadicul dictator Raja-Flattery, anarhicele fantome, cu existenta incerta, si fermecatoarea Gally, mult-asteptata mantuitoare. Omenirea cucerise stelele si imblanzise nenumarate planete. Acum, prin ultimii sai reprezentanti, se avanta din nou spre cer. Insa, de data aceasta, omul nu pleaca singur...

Frank Herbert, Bill Ransom - Pandora. Factorul Înălțare.

Ediția I.

Recenzii

Cartea “Pandora. Factorul Inaltare” de Frank Herbert, Bill Ransom a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 415 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro