Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata, de Alan Alda

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

de Alan Alda

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

Titlu:

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Humanitas

Autor: Alan Alda

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 272

Anul apariţiei: 2009

32,00 RON
Vezi carte

Alan Alda este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori americani: stea a Broadway-ului, nominalizat pentru Premiul Oscar si, timp de unsprezece ani, inimitabilul Hawkeye Pierce in serialul M*A*S*H – in cursul caruia a obtinut, caz unic, trei premii Emmy: pentru actorie, dramaturgie si regie. A castigat alt premiu Emmy pentru intrepretarea lui Arnold Vinick in Viata la Casa Alba (dar lista premiilor ce i s-au decernat nu se opreste aici). Pasionat de stiinta, a gazduit vreme indelungata serialul PBS Scientific American Frontiers. Si iata ca Alan Alda a scris o carte de memorii la fel de eleganta, de nostima si de emotionanta ca rolurile sale cele mai importante.

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele este povestea momentelor-cheie din existenta lui, a evenimentelor care l-au construit pe Alan Alda cel de azi, incepand cu moartea cainelui iubit, continuand cu efortul de a simti compasiune pentru o mama imprevizibila, sfarsind cu acceptarea tatalui sau, Robert Alda, ca om si ca actor.

„O autobiografie antrenanta, temperata de o modestie si o profunzime rar intalnite la volumele de memorii ale celebritatilor.“ (Publishers Weekly)

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata” de Alan Alda a apărut la editura Humanitas în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare foarte bună, conține 272 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro