Seminte din agrul lui Christos (editia princeps, 1898), de Zaharia Boiu

Seminte din agrul lui Christos (editia princeps, 1898)

de Zaharia Boiu

Seminte din agrul lui Christos (editia princeps, 1898)

Titlu:

Seminte din agrul lui Christos (editia princeps, 1898)

Domeniu: Editii princeps

Editura: Tiparul Tipografiei Arhidiecezane

Autor: Zaharia Boiu

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 327

Anul apariţiei: 1898

Vezi carte

Superba editie princeps Zaharia Boiu - Seminte din agrul lui Christos.

Cuventări bisericesci pe tote duminecile, prasnicele şi serbătorile de preste an, precum şi la casuale bisericesci, publice şi private.

De Zacharia Boiu, asestor consistorial, protopresbiter, membru corespondent al Academiei române, fost profesor seminarial şi paroch al bisericei ortodoxe din Sibiiu-cetate.

Tomul de Cuventări la Duminecile de preste an, cu binecuventare archierescă.

Sibiiu, 1898. Tipariul tipografiei archidiecesane. Editura autorului.

Piei memorii a fericitului Archiepiscop şi Metropolit Andreiu Baron de Şaguna, la aniversara a 25-a dela mortea aceluia, Sibiiu 16/28 Iuniu 1898.

Tiparita in regim propriu, acest volum a avut un tiraj foarte redus, cel mai probabil in cateva sute de exemplare, din care putine au mai supravietuit pana astazi. Exemplarul de fata este pastrat in conditie excelenta, coperti tari, colturi ornate in relief. Paginile cartii, tiparite pe o hartie de calitate superioara, nu prezinta absolut nicio insemnare olografa sau deterioare. Pagina de garda poarta o stampila cu inscriptia "Nicolau Popoviciu par si ases eonsist in Subrias Iupani, 1908".

Mai multe poze:

Zaharia Boiu - Seminte din agrul lui Christos Zaharia Boiu - Seminte din agrul lui Christos Zaharia Boiu - Seminte din agrul lui Christos Zaharia Boiu - Seminte din agrul lui Christos Zaharia Boiu - Seminte din agrul lui Christos
Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Seminte din agrul lui Christos (editia princeps, 1898)” de Zaharia Boiu a apărut la editura Tiparul Tipografiei Arhidiecezane în seria de Editii princeps, se află în stare foarte bună, conține 327 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro