Stapanul Inelelor (3 vol.), de J.R.R. Tolkien

Stapanul Inelelor (3 vol.)

de J.R.R. Tolkien

Stapanul Inelelor (3 vol.)

Titlu:

Stapanul Inelelor (3 vol.)

Domeniu: Beletristica » Aventura

Editura: RAO Books

Autor: J.R.R. Tolkien

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 1582

Anul apariţiei: 2002

96,00 RON
79,00 RON
Vezi carte

J.R.R. Tolkien - Stapanul Inelelor (3 vol.):

  1. Fratia Inelului (570 pag.)
  2. Cele doua turnuri (442 pag.)
  3. Intoarcerea regelui (570 pag.)

Editia a doua a trilogiei, aparuta la editura RAO in 2002, in traducerea de exceptie a Irinei Horea. Aceasta editie a fost epuizata aproape imediat, interesul crescut al cititorilor fiind stimulat in mod special de aparitia filmului pe marile ecrane in acelasi an.

Cea mai iubita carte in Marea Britanie, aleasa de peste 750.000 de britanici in cadrul concursului national 'The BBC Big Read'.

Trilogia lui J.R.R. Tolkien este una dintre capodoperele literaturii stiintifico-fantastice. Cu o maiestrie inegalabila, scriitorul britanic a dat nastere nu doar unor personaje fascinante ci unei adevarate mitologii.

Cele trei volume povestesc Razboiul Inelului, care s-a desfasurat in cel de-al Treilea Ev al Pamantului de Mijloc. Atunci, Inelul Suprem, intaiul dintre Inelele Puterii, care fusese pentru multa vreme pastrat de hobbiti, a fost incredintat lui Frodo Baggins, fara a i se spune ca Inelul are puteri nebanuite, si pentru ca a fost creat de catre maleficul Sauron poate sa-l distruga pe cel care-l poarta.

In calatoria lui spre Mordor, Frodo este insotit de prieteni de nadejde, care au infiintat Fratia Inelului, si trebuie sa infrunte nenumarate primejdii. Razboiul Inelului se incheie cu biruinta binelui impotriva Marii Intunericimi si marcheaza in acelasi timp, inceputul unui nou Ev: cel al Puterii Omului.

Mai multe poze:

J.R.R. Tolkien - Stapanul Inelelor (3 vol.), RAO 2002 - editia a doua

Dacă doriţi să achizitionaţi ultima ediţie a trilogiei Stăpânul Inelelor, oferită la un pret special, daţi click pe linkul de mai jos:

Cumpără cea mai nouă ediţie a trilogiei Stăpânul Inelelor, de J.R.R. Tolkien!

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Stapanul Inelelor (3 vol.)” de J.R.R. Tolkien a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Aventura, se află în stare impecabilă, conține 1582 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro