Umbra lui Ender, de Orson Scott Card

Umbra lui Ender

de Orson Scott Card

Umbra lui Ender

Titlu:

Umbra lui Ender

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Orson Scott Card

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 512

Anul apariţiei: 2006

26,00 RON
Vezi carte

„Cand monofilarul atinse urmatoarea muchie a cubului, viteza crescu din nou, si acum se indrepta in sus intr-un arc care, pe moment, parea ca o sa razuiasca plafonul. Apoi veni ultima muchie, si el o zbughi in spatele stelei, unde fu prins cu dexteritate de plutonul sau.

Bean misca bratele si picioarele ca sa arate ca nu patise nimic în timpul manevrei. Putea doar sa ghiceasca ce gandea inamicul despre miscarile sale magice in plin aer. Important era ca Ender nu intrase pe poarta. Timpul probabil se scursese.“

Orson Scott Card - Umbra lui Ender.

„In crearea imaginilor si eroilor... Card nu poate fi intrecut.“ - Library Journal
„Card a preluat traditionalele concepte SF de supererou si razboi interstelar pe care le-a combinat intr-o poveste perfecta, cu un ritm si un limbaj de prozator innascut.“ - Booklist

Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi prestigioasele premii Hugo si Nebula.

Recenzii (1)

Cartea “Umbra lui Ender” de Orson Scott Card a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 512 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro