Vietile Maestrilor, de Baird Spalding

Vietile Maestrilor

de Baird Spalding

Vietile Maestrilor

Titlu:

Vietile Maestrilor

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Herald

Autor: Baird Spalding

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2018

64,00 RON
Vezi carte

Vieţile Maeştrilor este transcrierea unei călătorii întreprinsă în Tibet de Baird Spalding, în fruntea unei expediţii americane. Datorită extraordinarelor întâmplări relatate, autorul era întrebat adesea dacă această carte este o ficţiune sau rezultatul unei călătorii reale.

Spalding răspundea întotdeauna:

„Fiecare să ia din cartea mea ceea ce este bun pentru el, şi să creadă ceea ce convine gradului său de evoluţie.”

Drumuri ce străbat ţinuturi mirifice suspendate între cer şi pământ; întâlniri cu Maeştri deţinători ai unor puteri ce depăşesc cu mult capacităţile omului obişnuit; prezentarea unor doctrine iluminatoare aparţinând unui tezaur de înţelepciune necunoscut oamenilor din Occident; fapte extraordinare ce pot fi socotite adevărate miracole – iată doar cateva aspecte prezentate în această carte memorabilă. Lucrarea a aparut in nenumarate editii in America si, dupa o prima traducere in franceza, a fost primita cu entuziasm de cititori din peste 40 de tari.

„Oamenii vor afla că Duhul Sfânt, sau Spiritul Divin, le vorbește acum ca în timpurile străvechi. Dacă îi vor auzi glasul și nu li se vor împietri inimile, vor descoperi că ei sunt lumina lumii și că oricine urmează această lumină nu umblă în întuneric. Ei vor fi poarta prin care toţi vor intra în lumina vieţii; vor afla pacea eternă și marea bucurie. Ei vor descoperi că timpul potrivit pentru a porni pe această cale este acum. Maeștrii nu au făcut decât să deschidă poarta marilor suflete. Alchimia interioară este cea care transformă și distruge toate bolile. Ea purifică viaţa muritoare de efectele păcatelor și o absolvă de orice vinovăție. Ea iluminează sufletul cu lumina desăvârșită a Înțelepciunii. Ea face să dispară toate părţile întunecate ale vieţii umane, le eliberează, le transformă în lumină de viaţă.”

Baird T. Spalding

Recenzii

Cartea “Vietile Maestrilor” de Baird Spalding a apărut la editura Herald în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro