Biografii necenzurate ale unor oameni celebri, de Will Cuppy

Biografii necenzurate ale unor oameni celebri

de Will Cuppy

Biografii necenzurate ale unor oameni celebri

Titlu:

Biografii necenzurate ale unor oameni celebri

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Litera International

Autor: Will Cuppy

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 180

Anul apariţiei: 2008

Vezi carte

Credeţi ca ştiţi totul despre Nero şi Cleopatra, Attila Hunul şi Alexandru cel Mare, sau despre Pericle şi Henric VIII? Credeţi ca s-a scris totul despre Lucrezia Borgia sau despre Ecaterina cea Mare? Va înşelaţi! Paginile acestei carţi va dezvaluie personalitatea marilor nume ale istoriei în detalii savuroase, de multe ori ilicite şi nepublicate pâna acum de nici o alta carte de istorie. Veţi descoperi latura umana a 26 de figuri legendare, le veţi cunoaşte slabiciunile, ambiţiile secrete şi moralitatea adesea îndoielnica.

Biografii necenzurate ale unor oameni celebri a fost bestseller New York Times. Pâna astazi aceasta a avut 18 ediţii şi a fost tradusa în numeroase limbi, remarcându-se printr-o acurateţe remarcabila a informaţiilor şi un umor savuros, care condimenteaza textul de la prima pâna la ultima pagina.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Biografii necenzurate ale unor oameni celebri” de Will Cuppy a apărut la editura Litera International în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare nouă, conține 180 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro