Carte de bucate, de Sanda Marin

Carte de bucate

de Sanda Marin

Carte de bucate

Titlu:

Carte de bucate

Domeniu: Gastronomie

Editura: Orizonturi

Autor: Sanda Marin

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 352

Anul apariţiei: 2005

Stoc epuizat

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Scrisa de o autoare care nu mai are nevoie de nici o recomandare, cartea de fata cuprinde feluri traditionale romanesti, apreciate si intrate in obisnuinta poporului nostru, fiind astfel un indreptar culinar ale carui preocupari s-au limitat la satisfacerea cerintelor organoleptice(gust, aspect, miros) ale consumatorului. Retetele complete, detaliat prezentate, ce nu necesita aportul creativ al gospodinei pentru a da rezultatele scontate.

Sanda Marin - Carte de bucate.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cărți din aceeași categorie:
Cartea “Carte de bucate” de Sanda Marin a apărut la editura Orizonturi în seria de Gastronomie, se află în stare nouă, conține 352 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2020 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro