Ce vrea Dumnezeu, de Neale Donald Walsch

Ce vrea Dumnezeu

de Neale Donald Walsch

Ce vrea Dumnezeu

Titlu:

Ce vrea Dumnezeu

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: For You

Autor: Neale Donald Walsch

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 196

Anul apariţiei: 2009

24,00 RON
Vezi carte

Când ai citit ultima dată, o carte periculoasă?

Ai grijă, aceasta carte este periculoasă. Ea explorează, cu o uimitoare prospeţime, cea mai importantă întrebare pe care ţi-ai putea-o pune vreodată şi oferă cu un curaj de nedescris, cel mai extraordinar răspuns pe care ţi-l poţi imagina.

Acest răspuns este atât de revoluţionar din punct de vedere teologic şi oferă un instrument spiritual atât de profund, încât ar putea schimba cursul istoriei omenirii. Dacă îl accepţi, cu siguranţă îţi va schimba viaţa.

Există în lume oameni şi instituţii importanteca poziţie şi prin puterea pe care o au şi care nu doresc ca aceste lucruri să se petreacă. Ar prefera ca tu să laşi din mână această carte, chiar acum.

Despre autor

Neale Donald Walsch locuieste în Ashland, Oregon, împreuna cu sotia sa, Nancy. Împreuna, ei au pus bazele Fundatiei Conversatii cu Dumnezeu, o organizatie non-profit al carei scop este de a sprijini procesul de vindecare al lumii, facând cunoscute mesajele din aceste carti unui numar cât mai mare de oameni, într-un timp cât mai scurt. Dl. Walsch calatoreste în întreaga lume, tinând prelegeri, organizând ateliere si cursuri pe baza Noilor Revelatii.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Ce vrea Dumnezeu” de Neale Donald Walsch a apărut la editura For You în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 196 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro