Dictionar de marketing englez-roman, de A. Ivanovic, P.H. Collin

Dictionar de marketing englez-roman

de A. Ivanovic, P.H. Collin

Dictionar de marketing englez-roman

Titlu:

Dictionar de marketing englez-roman

Domeniu: Invatamant

Editura: Niculescu

Autor: A. Ivanovic, P.H. Collin

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 2006

19,00 RON
Vezi carte

Dacă marketing nu e... nicio afacere nu e!

Nu-i niciun secret ca, atunci cand vine vorba despre "ce se intampla cu produsele si serviciile", constatam, tot mai multi dintre noi si tot mai des, ca, si aici, limba engleza se-arata pe deplin suverana, caci marketing ii zice "chestiei" care se ocupa de cererea de pe piata si satisfacerea acesteia. Poate ca limba engleza, cu termeni deveniti deja consacrati in domeniul economic, n-ar fi chiar o problema. Dar ce te faci cu adevaratul jargon al bransei marketingului?

COMPLEX: acopera o arie terminologica de aproape 7 000 de cuvinte-titlu si expresii englezesti din domeniul marketingului, cu transcrierea fonetica, expuse clar si concis).

ACTUAL: include numerosi termeni din engleza britanica si cea americana, insotiti de definitii precise, scurte explicatii gramaticale si contextualizari pe baza extraselor din publicatiile de specialitate).

PRACTIC: cu o adresabilitate largita: studenti si cadre didactice ale facultatilor de profil, traducatori si interpreti, specialisti ai domeniului si, in general, toti cei interesati de fenomenologia si jargonul marketingului.

Dicționarul de marketing ii asigura consultantului un bagaj consistent al termenilor utilizati in cercetarea de piață, publicitate, asistența promoțională sau tehnicile de vânzare.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Dictionar de marketing englez-roman” de A. Ivanovic, P.H. Collin a apărut la editura Niculescu în seria de Invatamant, se află în stare ca nouă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro