Exista viata dupa moarte?, de Anthony Peake

Exista viata dupa moarte?

de Anthony Peake

Exista viata dupa moarte?

Titlu:

Exista viata dupa moarte?

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: Litera

Autor: Anthony Peake

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 336

Anul apariţiei: 2009

32,00 RON

Aveti din cand in cand senzatia aceea ciudata pe care o numim deja vu? Simtiti uneori ca stiti exact ce se va intampla in clipa urmatoare? Aveti parte de coincidente ciudate pe care nu puteti sa le explicati? Poate ca tocmai in aceste momente, ca intr-o strafulgerare, se intrezareste adevarata natura a lucrurilor: faptul ca, in realitate, retraim o viata pe care am trait-o deja.

Anthony Peake lanseaza o teorie uluitoare: moartea oricarei fiinte umane este, din punctul de vedere al stiintei, imposibila. Reinterpretand cosmologii antice si traditii mistice legate contextual de cele mai recente descoperiri ale stiintei, autorul arata ca existenta individului este perpetua. Atunci cand, in ochii celorlalti, parem a fi murit, ceea ce se intampla de fapt este ca ne luam viata de la capat - inca o data, si inca o data, intr-o succesiune aparent infinita. Oricat de absurda ne-ar parea aceasta afirmatie, Peake gaseste dovezi convingatoare intr-o mare varietate de domenii, dar mai ales in experientele noastre obisnuite, de zi cu zi.

Anthony Peake (n. 1954), scriitor britanic, este autorul unor lucrari cu subiecte incitante, cum sunt experienta mortii iminente, deja vu si natura realitatii. Cartile sale reprezinta o incercare de a imbina idei spirituale si filozofice cu concepte stiintifice privind constiinta. A mai scris The Daemon: A Guide To Your Extraordinary Secret Self (2008).

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Exista viata dupa moarte?” de Anthony Peake a apărut la editura Litera în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare impecabilă, conține 336 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2022 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro