Jurnal (editia cartonata), de Franz Kafka

Jurnal (editia cartonata)

de Franz Kafka

Jurnal (editia cartonata)

Titlu:

Jurnal (editia cartonata)

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: RAO Books

Autor: Franz Kafka

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 544

Anul apariţiei: 2002

Vezi carte

În cazul meu se poate recunoaşte foarte bine o concentrare asupra scrisului. După ce mi-am dat seama că, din punct de vedere organic, scrisul reprezintă cea mai fertilă orientare a fiinţei mele, totul s-a precipitat în această direcţie, lăsând fără preocupare toate aptidudinile ce vizau[...] Plăcerile sexului, plăcerea de a mânca şi a bea, bucuria meditaţiei filozofice şi a muzicii. Mi-am pierdut vlaga în toate aceste direcţii. A fost un lucru necesar, pentru că energiile mele, în ansamblul lor, erau atât de reduse, încât numai concentrate la un loc puteau sluji, într-o oarecare măsură, scopului de a scrie.

Franz Kafka - Jurnal.

Ediţia cartonată.

Recenzii (1)
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Jurnal (editia cartonata)” de Franz Kafka a apărut la editura RAO Books în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare impecabilă, conține 544 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro