Montauk revizitat. Aventuri in sincronicitate, de Preston B. Nichols, Peter Moon

Montauk revizitat. Aventuri in sincronicitate

de Preston B. Nichols, Peter Moon

Montauk revizitat. Aventuri in sincronicitate

Titlu:

Montauk revizitat. Aventuri in sincronicitate

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Daksha

Autor: Preston B. Nichols, Peter Moon

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 270

Anul apariţiei: 2004

49,00 RON
Vezi carte

Montauk Revizitat continuă investigațiile inițiate de Preston Nichols și de Peter Moon, dezvăluind o serie incredibilă de noi personaje și informații cutremuratoare. Este descris un scenariu uluitor care trece cu mult peste orizontul primei carți din seria Montauk.

Montauk Revizitat: Aventuri în sincronicitate pătrunde încă și mai adânc în misterele de la Montauk, prezentând nenumarate relatări și istorisiri care demonstrează că proiectul a existat cu adevărat. Sunt descrise forțele oculte, extrem de puternice, care au stat în spatele întregului scenariu de la Montauk. Noi descoperiri ne vor conduce mult mai departe de tema atinsă în primul volum. Secretele revelate în continuare ne vor purta, în cele din urma, la însăși esența creației.

Proiectul Montauk a deschis calea către revelarea misterului tuturor misterelor. Această continuare accelerează intensitatea investigațiilor.

Recenzii

Cartea “Montauk revizitat. Aventuri in sincronicitate” de Preston B. Nichols, Peter Moon a apărut la editura Daksha în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare impecabilă, conține 270 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro