Privind soarele in fata, de Irvin Yalom

Privind soarele in fata

de Irvin Yalom

Privind soarele in fata

Titlu:

Privind soarele in fata

Domeniu: Carti motivationale

Editura: Vellant

Autor: Irvin Yalom

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2011

Vezi carte

O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit: propria moarte.

Martin Heidegger remarca odata ca suntem liberi sa devenim noi insine indata ce infruntam moartea si anxietatea provocata de ea. Irvin Yalom incearca sa puna acest principiu in practica, propunandu-ne o meditatie optimista pe tema mortii si luand ca sprijin exemple din filosofie, literatura, film, conversatiile cu pacientii sai, dar si experienta personala.

Odata confruntati cu ideea propriei morti, scrie Irvin Yalom, suntem inspirati sa ne rearanjam prioritatile, sa comunicam mai profund cu cei pe care ii iubim, sa ne bucuram intens de frumusetea vietii si suntem dispusi sa riscam mai mult pentru a ne simti impliniti.

Aratandu-ne nu cum sa infrangem teama de moarte, ci cum sa devenim indeajuns de intelepti pentru a o intelege si a o tolera, Irvin Yalom da nastere unei carti indispensabile celor aflati in cautarea armoniei in viata.

Irvin Yalom - Privind soarele in fata.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Privind soarele in fata” de Irvin Yalom a apărut la editura Vellant în seria de Carti motivationale, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro