Proiectul Montauk. Experimente in timp, de Preston B. Nichols, Peter Moon

Proiectul Montauk. Experimente in timp

de Preston B. Nichols, Peter Moon

Proiectul Montauk. Experimente in timp

Titlu:

Proiectul Montauk. Experimente in timp

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Daksha

Autor: Preston B. Nichols, Peter Moon

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 150

Anul apariţiei: 2003

49,00 RON
Vezi carte

Proiectul Montauk este relatarea lui Preston Nichols, care a lucrat ca director tehnic în cadrul proiectului. El a supravietuit nenumaratelor amenintari si încercarilor de spalare a creierului. Relatare fascinanta a acestor cercetari, acest volum contine descrieri ale unor aplicatii tehnice proiectate pentru operarea directa asupra timpului.

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a inceput un proiect de cercetare majora, cu scopul de a intelege ce s-a intamplat cu exactitate in timpul Experimentului Philadelphia si de a descoperi secretele functionale ale Teoriei Campului Unificat. Cercetarile avansate si foarte secrete au culminat cu construirea actualului avion invizibil stealth. Simultan, s-a realizat insa un studiu asupra fiintei umane care a condus la rezultate mult mai uimitoare.

Pentru a intelege cum pot supravietui fiintele umane in alte dimensiuni decat cele ale planului fizic, savantii au supus numerosi oameni unor experimente prin care acestora le-au fost bombardate mintile cu unde radio si programe virtuale prin intermediul computerului.

Ediția I, primul volum al seriei ce explorează misterele de la Montauk.

Recenzii

Cartea “Proiectul Montauk. Experimente in timp” de Preston B. Nichols, Peter Moon a apărut la editura Daksha în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare impecabilă, conține 150 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro