Sfidarea destinului, de Vera Cowie

Sfidarea destinului

de Vera Cowie

Sfidarea destinului

Titlu:

Sfidarea destinului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Vera Cowie

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 478

Anul apariţiei: 2007

39,00 RON
Vezi carte

Scriitoarea engleză Vera Cowie este autoarea a 17 romane, publicate în milioane de exemplare, ce i-au adus celebritate în întreaga lume.

Eroina acestei cărţi, Eve Czerny, reprezintă prototipul femeii care, cu o tenacitate extraordinară, încearcă să-şi depăşească condiţia socială, lansându-se şi reuşind să se afirme în lumea afacerilor. Spre a-şi atinge ţelurile, ea nu ezită să facă uz, fără scrupule, de frumuseţea cu care Dumnezeu a înzestrat-o din plin. Utilizând cunoştinţele preluate de la bunica sa despre însuşirile miraculoase ale unor plante şi modalităţile lor de combinare, ajunge să prepare loţiuni şi creme extrem de apreciate în domeniu. În timp, Eve reuşeşte să întemeieze un adevărat imperiu al industriei cosmetice, comparabil cu cel al Helenei Rubinstein. Devenită bogată şi celebră, nu este scutită totuşi de loviturile dure pe care soarta i le rezervă...

O extraordinară poveste de viaţă, cu întâmplări ce se succed într-un ritm ameţitor, despre o femeie de succes care nu încetează niciun moment să forţeze mâna destinului.

Vera Cowie - Sfidarea destinului.

Recenzii

Cartea “Sfidarea destinului” de Vera Cowie a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 478 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro