Zece negri mititei, de Agatha Christie

Zece negri mititei

de Agatha Christie

Zece negri mititei

Titlu:

Zece negri mititei

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: Signata

Autor: Agatha Christie

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 219

Anul apariţiei: 1991

Vezi carte

Zece indivizi, trei femei şi doi bărbaţi, ajung pe Insula Negrilor, unde fuseseră invitaţi prin câte o scrisoare trimisă direct de proprietarul insulei, domnul UN. Owen. Imediat ce ajung la destinaţie, invitaţii vin în contact cu diverse bizarerii pe care, într-o primă fază, nu şi le pot explica: domnul Owen - al cărui nume întreg, pronunţat în limba engleză, trimite cu gândul la unknown, adică necunoscut - lipseşte; în timpul primei cine, o voce necunoscută, înregistrată pe banda unui patefon, îi acuză pe toţi cei prezenţi de săvârşirea câte unei crime, pe care au tâinuit-o şi pe care Justiţia nu a reuşit să o dovedească şi să o pedepsească. În curând, oamenii încep să moară, unul după altuL Cei ce rămân în viaţă conchid că asasinul este chiar unul dintre ei şi îşi dau seama că acesta îşi ucide victimele urmând îndeaproape versurile unei binecunoscute poezioare cu cei zece negri mititei, pe care o atârnase în ramă, deasupra şemineului din flecare cameră.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Zece negri mititei” de Agatha Christie a apărut la editura Signata în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare bună, conține 219 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2023 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro